06-27445313 mail@merelvandorp.nl

Nieuws!

Lotje&Co, tijdschrift voor ouders van zorgintensieve kinderen, wint Mercur Lancering van het Jaar 2011! Voor dit blad interview ik bekende Nederlanders over hun kind, broer of zus met beperking. Verder leid en schrijf ik de rondetafelgesprekken.

Uit het juryrapport: ‘Het blad blinkt uit in grote verhalen voor een kleine doelgroep en
heeft en sympathieke uitstraling (…). Naast mooie interviews, waarbij de angel kunstig uit het onderwerp wordt getrokken, is er ook ruimte voor praktische en lollige tips. (…) Naast de verzorgde vormgeving is het ook mooi opgeschreven.’

Ook bladendokter en tijdschriftgoeroe Rob van Vuure uitte zijn lof. http://player.omroep.nl/?aflID=13460494 (vanaf 12e minuut)

Meer nieuws!

De eerste Special van Jeugd en Co ligt bijna op de deurmat! Het thema is Verbinden. Lees alvast het voorwoord http://www.merelvandorp.nl/redactioneel-special.html .

 

Merels expertise?
Jeugdzorg –  opvoeding – ouderschap -ondernemen – emancipatie .

Wat voor werk lever ik graag?
– Graag schrijf ik aansprekende achtergrondverhalen, -reportages, teksten of interviews over zwaardere, maatschappelijke thema’s;

– Met enthousiasme en passie bestier en bestuur ik een (vak)tijdschrift, zoals sinds juni 2011 als hoofdredacteur van jeugdzorgvakblad JeugdenCo (JeugdenCo).

Typisch Merel?
Enthousiast, spijkers met koppen, integer en op tijd, humor geen bezwaar.

Wilt u meer over mij weten, heeft u een opmerking of voorstel? Neem graag contact met mij op. U kunt op Linkedin mijn CV bekijken. Of zullen we elkaar volgen op Twitter?

Bedankt!

Merel van Dorp

Voor opdrachtgevers: Bij aan te nemen of aangenomen opdrachten hanteer ik de standaard leveringsvoorwaarden van de sectie freelance van de NVJ. Zie http://www.villamedia.nl of vraag mij via het contactformulier om de bijlage.

Merel van Dorp
06-27445313
mail@merelvandorp.nl

12 + 7 =